Nieuws

Street food

‘Street food’, kleine gerechtjes en lekkernijen die je uit de hand kunt eten. Gerechten met niet alledaagse smaken. Vaak is een van de doelstellingen mensen

Lees Meer »

Samen, doen!

Het jaar zit er bijna weer op. Voor de één was het een topjaar, voor de ander een dramatisch jaar. De economie binnen ons land

Lees Meer »

Softijs en milkshakes

Tijdens de inspecties valt het onze inspecteurs op dat in de supermarkten ook softijs en milkshakes verkocht word als fun artikel. Op zich helemaal niets

Lees Meer »

BACK TO NATURE!

Levensmiddelen direct van de bron, uit eigen omgeving. Mensen willen weten waar hun product vandaan komt en de voorkeur gaat steeds meer naar onbehandelde levensmiddelen.

Lees Meer »

GROEN LICHT VOOR UW BEDRIJF

Met voedselveiligheid neem je geen risico! Voedselveilig werken en kosten besparen, daar kan Houwers Groep u bij helpen. Wij kennen als geen ander de ingewikkelde

Lees Meer »

INTRANET IN EEN NIEUW JASJE

Middels een beschermde login kunnen onze klanten op het Houwers Groep intranet de inspectierapporten en monstername inzien. Om het verbeterproces te borgen is het tevens

Lees Meer »

LET OP DE KLEINTJES

In deze vakantietijd met hoge buiten temperaturen is water natuurlijk een heerlijke vorm van vermaak, ook voor de kleintjes. De zuigelingen zullen nog niet in

Lees Meer »

SHANGHAI, THE BUND

How is it already about to be July? Time has flown by quick, and July is quickly approaching! I bet you’re wondering what are some

Lees Meer »

KOUD DE ZOMER IN

Ze komen er aan, de mooie zomerdagen vol zon en zwoele avonden. Velen beginnen de hardware hiervoor al tevoorschijn te halen. Barbecues worden afgestoft, houtskool

Lees Meer »

ONGEDIERTE EN BAKKERIJ

Veel bakkerijen hebben een ongediertebestrijder aangetrokken om ongedierte in de bakkerij te bestrijden. Bestrijden is een optie, maar beter is om ongedierte geen kans te

Lees Meer »

DOGGY BAG!

Mag je op een buffet Doggy Bags aanbieden om de producten die je niet verkoopt mee te geven voor consumptie elders? De drang om voedselverspilling

Lees Meer »

ALS HET SEIZOEN WEER START

Nog een maandje en het winsterseizoen zit er weer op. Veel seizoenbedrijven starten met de voorbereidingen voor het naderende seizoen. Het is het ideale moment

Lees Meer »

DE DROOGTE VOORBIJ

De trend is gezet, de doorgebakken hamburger heeft zijn langste tijd gehad als wij de nieuwtjes op de HORECAVA bekijken. De pop-up burger is hot

Lees Meer »

ZIEKMAKERS ZIE JE NIET

Jaarlijks lopen ongeveer 700.000 Nederlanders een voedselinfectie op. Dat komt neer op ongeveer 2.000 ziektegevallen per dag. Je zou het misschien niet verwachten, maar veel

Lees Meer »

WEET WAT MEN EET

Inmiddels is het bijna zover, van onverpakte producten moet bij het verstrekken van voedsel de allergenen informatie beschikbaar zijn voor de consument. In deze nieuwsbrief

Lees Meer »