Onze segmenten

De expertise en kennis van Houwers Groep wordt ingezet om organisaties in diverse segmenten te faciliteren naar een groene beoordeling. Onze experts in voedselveiligheid en duurzaamheid bieden ondersteuning voor organisaties in de volgende segmenten.

Horeca

Houwers ondersteunt diverse organisaties, van franchiseorganisaties tot zelfstandige horecaondernemers bij het verkrijgen en behouden van een groene beoordeling. Ook ondernemers binnen nichemarkten faciliteren wij bij een HACCP-certificaat. We bieden handvatten voor verbeterprocessen en opleidingen voor u en uw personeel. Voedselveiligheid voor iedere organisatie!

Zorg

Zorginstellingen hebben te maken met complexe regels die continu onderhevig zijn aan veranderingen. Hoe waarborgt u de voedselveiligheid? Houwers is met ruim 30 jaar zeer ervaren binnen het zorgsegment. Onze professionals helpen u graag met het opzetten van een praktisch en functioneel HACCP-systeem die begrijpelijk is voor iedereen.

IJs

Houwers is al jaren verbonden aan de ijsbranche en is zeer bekend met de gevaren die kunnen voorkomen bij het bereiden van ijs. Wij helpen bedrijven om te blijven verbeteren. Daarnaast houden wij onze klanten op de hoogte wanneer de hygiënecodes veranderen.

Vers

Houwers weet als geen ander om de regelgeving binnen het verssegment te vertalen naar de praktijk en bij u op de werkvloer. Supermarkten, detailhandels zoals bakkerijen, poeliers en AGF-speciaalzaken behoren tot het verssegment. Op basis van de hygiënecode die binnen uw branche van toepassing is, helpen wij bij het opzetten en het uitvoeren van een adequate HACCP-aanpak.

CBL

Ben u actief in de supermarktbranche en wilt u graag uw voedselveiligheid op orde krijgen? Ook voor bedrijven binnen de CBL weet Houwers als geen ander de regelgeving te vertalen naar de praktijk. Onze deskundige inspecteurs ondersteunen u bij de HACCP-controles. Ook helpen wij franchiseformules met het opstellen van een plan van aanpak. Houwers bezit de benodigde expertise om uw organisatie op groen te krijgen.