supermarkt

Houwers en CBL

Ook binnen CBL (supermarkt) ondersteunen onze deskundige inspecteurs bij HACCP-controles. Houwers vertaalt de regelgeving naar de praktijk. Verder helpen wij franchiseformules bij het opstellen van een plan van aanpak. Daarbij kijken we naar ieder afzonderlijk filiaal. Houwers Groep bezit de benodigde expertise om uw hele organisatie op groen te krijgen. Neem een kijkje in ons portfolio en laat u overtuigen.

 

Zo gaan wij te werk

Laat u de inspecties door Houwers uitvoeren, dan weet u exact waar u aan toe bent. Heldere en overzichtelijke communicatielijnen. Een deskundige inspecteur van Houwers toetst de voedselveiligheid in de winkel. De basisvoorwaarden en processen volgens de geldende hygiënecode worden getoetst. Uw locatie wordt door middel van waarnemingen en metingen beoordeeld op procesbeheersing. Na de inspectie bespreken we de resultaten. Aan de hand van de ruwe data geeft de inspecteur aan waar eventuele verbeteringen mogelijk zijn. Vervolgens kunt u de opgestelde rapportage bekijken op ons intranet.

Groene beoordeling voor franchise

In een supermarkt is aandacht voor voedselveiligheid heel belangrijk. Het vertrouwen van uw klanten zorgt ervoor dat ze bij u blijven winkelen. Wij ondersteunen supermarkten bij de HACCP-controles. Zeker voor formulebedrijven kan het lastig zijn om de continuïteit in veiligheid over alle vestigingen te waarborgen. Onze experts helpen u graag met een plan van aanpak. Samen gaan we voor een groene beoordeling voor uw hele organisatie.