Maak kennis met onze e-learingmodule

Volgt u liever een training in uw eigen tijd? Of is uw organisatie te groot om een klassikaal moment te organiseren? Ga de uitdaging aan om via een speciale e-learningmodule de kennis van uw medewerkers te vergroten. Meld u aan op ons eigen platform Waarom? Daarom! voor een online training voedselveiligheid binnen uw sector.

Test online uw HACCP-kennis!

Veel organisaties hebben vestigingen door het hele land. Een training op de werkvloer is natuurlijk mogelijk binnen elke vestiging. Maar u regelt net zo gemakkelijk een online training. Dat kan met onze speciaal ontwikkelde e-learning module Waarom? Daarom!. Het doel van al onze trainingen is gerichte verbetering door gedragsbeïnvloeding. De nadruk van onze trainingen liggen altijd op de praktische vertaling naar de werkvloer. Zo kan iedereen de opgedane HACCP-kennis gemakkelijk implementeren in de praktijk! Alle trainingen van Houwers Groep voldoen aan de wettelijke eisen. Dus ook onze e-learningmodules.

Toetsmodule: Waarom? Daarom!

Uw medewerkers zijn van groot belang bij de beheersing van uw processen en om de veiligheid rondom voedsel te waarborgen. Om u als ondernemer te ondersteunen is de toetsmodule Waarom? Daarom! ontwikkeld. Dit is het ideale digitale leerplatform voor voedselveiligheid. In 2021 hebben we ons e-learning platform compleet vernieuwd.

Wij bieden e-learnings op twee verschillende niveaus:

Medewerkers

Ondersteunende medewerkers (spoelkeuken, bediening, verkoop etc.) en medewerkers die handelingen verrichten van halffabricaten tot eindproduct.

Leidinggevende

Verantwoordelijke voor de totale bewerkingen en de controle hierop.

Leren op eigen tempo over de basisvoorwaarden en processtappen uit de geldende hygiënecode. Hierbij kunt u denken aan instructies over veilige bereiding van voedsel, omgaan met temperatuur, houdbaarheidsdatum en uitgifte van voedsel. Waarom? Daarom! is een leuke en eigentijdse manier om kennis te toetsen, waarmee u bovendien direct kunt aantonen dat uw medewerkers een gerichte training hebben gevolgd.