keuken

Houwers

Houwers is een onafhankelijk inspectiebedrijf op het gebied van voedselveiligheid. Wij ondersteunen ondernemers die voedselveiligheid zeer serieus nemen en dit goed geregeld willen hebben. Met meer dan dertig jaar ervaring zijn wij in staat om bedrijven succesvol te begeleiden naar een groene beoordeling. Van de grote franchiseorganisatie tot de kleine ondernemer kunnen wij maatwerk leveren.

Waarom Houwers

Accreditatie

Checkpunt Voedselveiligheid

Ondersteuning

Wilt u zelf werken aan voedselveiligheid maar weet u niet waar u moet beginnen? Door onze kennis en expertise zijn wij in staat om u te ondersteunen bij; de dagelijkse praktijk, een calamiteit, onderbouwing voor nieuw concept, houdbaarheidsverlenging van producten en terugdringen voedselverspilling.

Groen licht voor elke organisatie

Alles wat wij doen is gericht op groen licht voor uw bedrijf. Samen gaan we op weg naar een groene beoordeling. Dit bereiken wij door heldere communicatie tijdens de inspectie. U weet exact wat u kunt verwachten! Na de inspectie bieden wij u de juiste handvatten om te voldoen aan de voedselwetten en om uw processen op het gebied van voedselveiligheid te verbeteren.

Wij weten als geen ander de geldende regelgeving te vertalen naar de praktijk en bij u op de werkvloer. De belangrijkste sectoren waarin we onze werkzaamheden verrichten zijn horecavers en zorg. Het horecasegment omvat horeca, catering en ijs.

Downloads & links

Hier vindt u een overzicht van al onze links en downloads.