Trainingen voedselveiligheid

Wilt u het kennisniveau van uw medewerkers als het gaat om voedselveiligheid verhogen? Of uw eigen expertise uitbreiden? Maak kennis met onze workshops, opleidingen en trainingen in voedselveiligheid! Kies zelf waar de training plaatsvindt. Klassikaal of bij u op de werkvloer. Of daag uw medewerkers uit met een van onze speciale e-learningmodules. Meld u hier aan voor een training voedselveiligheid binnen uw sector.

Dé voedselveiligheid training voor uw medewerkers

Onze trainingen omvatten alle onderdelen om veilig met voedsel te kunnen werken. Diverse elementen van voedselveiligheid en kwaliteit op de werkvloer komen aan bod. Het doel van al onze trainingen is gerichte verbetering door gedragsbeïnvloeding. De nadruk van onze trainingen ligt altijd op de praktische vertaling naar de werkvloer. Zo kan iedereen de opgedane kennis gemakkelijk implementeren in de praktijk! Alle trainingen van Houwers  voldoen aan de wettelijke eisen. Van e-learningmodules tot trainingen op maat.

“Een workshop HACCP voorkomt bedrijfsblindheid”

De familie Granucci bereidt dagelijks vers ijs voor tientallen afnemers. Houwers geeft in house-workshops HACCP om ervoor te zorgen dat iedere afnemer op dezelfde manier met dit versproduct omgaat. Gioia Granucci: “Het is voor ons belangrijk dat al onze afnemers goed met ons ijs omgaan. Zij moeten de regels goed over kunnen brengen naar hun personeel. Op zo’n dag worden veel vragen beantwoord. Over registratie, temperaturen, binnenkomst van goederen, schoonmaakmiddelen en de vitrine. De Hygiënecode biedt niet altijd een duidelijke oplossing. Houwers kijkt op een realistische manier naar hygiëne en voedselveiligheid. Je kunt niet alléén uitgaan van de Hygiënecode om het echt góed te doen. Een workshop HACCP voorkomt bedrijfsblindheid. Houwers werkt erg verfrissend.”