vers

Vers

Heeft u de voedselveiligheid binnen uw organisatie op orde? Voor bedrijven binnen het verssegment weet Houwers als geen ander de regelgeving te vertalen naar de praktijk en bij u op de werkvloer. Bedrijven zoals, detailhandels, bakkerijen, poeliers en AGF-speciaalzaken behoren tot het verssegment. Op basis van de hygiënecode die binnen uw branche geldt, helpen wij bij het opzetten en bij het uitvoeren van een adequate HACCP-aanpak. Wilt u ook uw organisatie laten toetsen? Houwers denkt graag met u mee!!

Wat u van ons kunt verwachten

Bij ons weet u exact waar u aan toe bent. Heldere en overzichtelijke communicatie. Een deskundige inspecteur van Houwers toetst de procescontrole in de winkel. Tijdens de inspectie worden de basisvoorwaarden en processen volgens de geldende hygiënecode getoetst. Uw locatie wordt door middel van waarnemingen en metingen beoordeeld op procesbeheersing. Ook vinden er ter controle microbiologisch onderzoek, temperatuur- en hygiënemetingen plaats.

Na de inspectie worden de resultaten besproken. Aan de hand van de ruwe data geeft de inspecteur aan waar eventuele verbeteringen mogelijk zijn. Vervolgens wordt de opgestelde rapportage inzichtelijk gemaakt op ons intranet.

Groene beoordeling voor franchise

In het verssegment is het van belang om voldoende aandacht te besteden aan de voedselveiligheid. Voedsel is het belangrijkste product en consumentenvertrouwen vormt hierdoor een belangrijk onderdeel voor herhaalaankopen. Wij ondersteunen bedrijven bij de HACCP-controles. Zeker voor formulebedrijven kan het lastig zijn om de continuïteit in veiligheid over alle vestigingen te waarborgen. Onze experts helpen u graag en stellen samen met u een plan van aanpak op om uw gehele organisatie op groen te krijgen.