HOUWERS GROEP HELPT MET PRAKTISCHE TOOLS

Op onze website www.houwersgroep.nl vindt u handige informatie. Zo vindt u onder de link: allergenenkaart, een lijst waar per allergeen wordt beschreven in welke producten het allergeen kan voorkomen en welke aanduiding op het etiket verwijst naar dit allergeen. Tevens kunt u de HACCP week-registratieformulieren downloaden en aanpassen op uw eigen situatie. Heeft u graag dat wij dit voor u verzorgen, neem dan contact met ons op.

Naast deze praktische tools helpen wij u graag met het opstellen van een handboek. In een handige map treft u de geldende wet- en regelgeving aan, weekregistratieformulieren en allergenen informatie aan. Tevens is het mogelijk om op basis van de geldende wet- en regelgeving een eigen handboek te samenstellen.

Een van de basisvoorwaarden in de hygiënecode is de opleiding van medewerkers. Houwers Groep biedt diverse mogelijkheden om de kennis van u en uw medewerkers op het gebied van voedselveiligheid te vergroten of te verbreden. Het online lesprogramma daarvoor is Waarom Daarom. Via dit unieke systeem en online platform kunt u medewerkers op elk niveau opleiden en toetsen en voldoet u aantoonbaar aan uw verplichting. Dit jaar hebben wij Waarom Daarom in een nieuw jasje gestoken met nieuwe toetsen o.a. voor het onderwerp allergenen. Alle informatie hierover vindt u op onze site www.waaromdaarom.nu.