GROEN LICHT VOOR UW BEDRIJF

Met voedselveiligheid neem je geen risico! Voedselveilig werken en kosten besparen, daar kan Houwers Groep u bij helpen. Wij kennen als geen ander de ingewikkelde bedrijfsprocessen, de afhankelijkheden en de kosten barrières waar u mee te maken hebt. Doelgericht risico’s vermijden en voedselveiligheid garanderen, zonder dat dit de dagelijkse gang van zaken verstoort, dat is de uitdaging waar wij met u voor staan. De vinger op de zwakke plek leggen is voor ons makkelijk. Zorgen voor een verbeterslag die niet zelden kosten bespaart, is het resultaat van ons vakmanschap waar we trots op zijn. Al 25 jaar is Houwers Groep actief als onafhankelijk inspectiebedrijf op het gebied van voedselveiligheid. En met succes. Wij kunnen uw organisatie of locatie inspecteren, maar we bieden ook certificering en opleidingen op het gebied van voedselveiligheid. Houwers Groep is een geaccepteerd toezichthouder van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

De belangrijkste sectoren waarin we onze werkzaamheden verrichten zijn horeca, verse en zorg. Wij inspecteren alle horecabedrijven, cateraars en ijssalons, in de zorgsector ziekenhuizen, zorgcomplexen en woonvormen. Het vers segment omvat supermarkten en detailhandel zoals bakkers, poeliers en agf-zaken.

Kiest u voor een inspectie door Houwers Groep dan toetst een van onze deskundige adviseurs uw locatie op basis van de hygiënecode en actuele wetgeving. De inspecteur bespreekt direct na de inspectie de resultaten met u. De managementinformatie, altijd en overal digitaal beschikbaar, kan vaak door een kleine aanpassing in de manier van aansturing, leiden tot een grote positieve invloed op de voedselveiligheid en duurzaamheid. Meer informatie, bel gerust…