Nieuws

Afscheid Jos Qualm

Na bijna 6 jaar nemen we afscheid van onze Quality Manager Jos Qualm. Hij is onlangs gestart in zijn nieuwe rol als plantmanager bij Royal

Lees Meer »

Verhitten en afkoelen

Kritische processen moeten aantoonbaar beheerst worden. Dat houdt in dat u duidelijk moet kunnen maken dat deze processen goed verlopen. Worden de juiste kerntemperaturen gehaald

Lees Meer »

HACCP training

Coderen? Bewaartermijnen? Temperaturen? HACCP? Hoe zat het ook alweer? Tijdens een interactieve training frist onze inspecteur en trainer Pieter het geheugen op van veel enthousiaste

Lees Meer »

Allergenen signing

Sinds 1 januari dit jaar zijn de regels voor allergeneninformatie aangescherpt, we hebben in eerdere artikelen hier al over bericht. De NVWA heeft het onderwerp

Lees Meer »

HACCP-registraties via de App

Digitalisering is in een sneltreinvaart steeds belangrijker geworden. Ook HACCP registraties maken een transformatie door. Van papieren mappen en archiefkasten, naar een app op de

Lees Meer »

100 punten

Beoordelen wij uw bedrijf na een inspectie met 100 punten, dan vinden wij dat een eervolle vermelding waard. Sinds de zomer zijn er al velen

Lees Meer »

Een zomer vol vragen

Jan-Willem van der Velden staat deze zomer voor u klaar om al uw vragen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid te beantwoorden. Heeft u

Lees Meer »

Inspectie ervaringen, beloning

Onderweg komen onze inspecteurs op veel plaatsen, waaronder ook de echte ambachtslocaties zoals bakkers, slager-poelier en ijsbereiders. Hard werkende ondernemers die graag hun verhaal deelden

Lees Meer »