HACCP-registraties via de App

Digitalisering is in een sneltreinvaart steeds belangrijker geworden. Ook HACCP registraties maken een transformatie door. Van papieren mappen en archiefkasten, naar een app op de tablet of telefoon. Voordelen…? Gemak, overzicht, managementinfo en nog veel meer!

Houwers Groep heeft een langdurige samenwerking met CleanUpp waardoor het mogelijk is geworden om de HACCP volledig digitaal te registreren en nog veel meer. CleanUpp heeft een technisch goed en gebruiksvriendelijke app ontwikkeld. Met de praktische en wettelijke kennis van Houwers Groep is deze erg functioneel. Er is een koppeling tussen de 2 systemen waardoor de verbeterpunten die uit de inspecties voortkomen als taak in de app worden opgepakt en gereed gemeld. Ook de volledige inspectierapporten zijn in de app zichtbaar. Een andere belangrijke ontwikkeling is de koppeling van de app met diverse sensoren in koelingen of koelmeubelen zodat frequente handmatige metingen niet meer nodig zijn. Mocht u meerdere vestigingen hebben dan kunt u real time het registratiegedrag volgen, hierdoor kunt u proactief in plaats van reactief gaan handelen. Alles digitaal en alles op één plaats!

Heeft u vragen over de praktische mogelijkheden voor uw organisatie? Schroom niet en neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (0345) 511 903 of stuur een mail naar verkoop@houwersgroep.nl

Voor meer informatie kijkt u op https://cleanupp.nl/