Vacature: medewerker binnendienst

Wil jij als Medewerker Binnendienst het aanspreekpunt van onze klanten zijn? En zorg jij samen met de collega’s voor de juiste opvolging en planning? Dan zijn we bij Houwers Groep op zoek naar jou!

Medewerker binnendienst

(1 fte, Houwers Groep, Geldermalsen)

Wat ga jij als Medewerker Binnendienst doen?

Jij bent het aanspreekpunt van onze (potentiële) klanten, onze inspecteurs en je collega’s. De (aan)vragen komen binnen via mail en telefoon en jij zorgt ervoor dat deze opgevolgd worden. Gelukkig hoef je niet alle informatie van de klanten te onthouden, want we werken met een fijn CRM-systeem waarin we deze informatie opslaan. Dit systeem ondersteunt jou in het hele proces.

In deze functie werk je nauw samen de Contractmanager/ Planner. Geen dag is hetzelfde bij Houwers Groep en dat maakt het zo leuk om onderdeel uit te maken van dit team.

 • Je bent het aanspreekpunt voor (potentiële) klanten, onze inspecteurs en onze collega’s voor vragen, offertes, opdrachten en de planning.
 • Op basis van de binnengekomen informatie stel je de offertes op en deelt deze met de klant.
 • Je zorgt voor een goede opvolging van de offertes en zodra de opdracht definitief wordt, ga je aan de slag met de vervolgstappen.
 • Je levert input voor de planning, zodat de inspecteurs die onderweg zijn duidelijk weten waar ze naar toe gaan en dat ze beschikken over de juiste informatie.
 • Je beheert de mailbox en zorgt dat de binnengekomen vragen afgehandeld worden.

Ondanks dat je al ervaring hebt opgedaan gooien we je niet meteen in het diepe. We starten altijd met een gedegen inwerktraject en er staat een collega klaar die je wegwijs maakt in onze systemen en processen. Alles onder controle? Dan laten we je graag zelfstandig aan de slag gaan!

Aangenaam kennis te maken!

Houwers Groep is de specialist op het gebied van voedselveiligheid. Wij ondersteunen ondernemers die voedselveiligheid zeer serieus nemen en dit goed geregeld willen hebben. Al meer dan 30 jaar voeren wij inspecties uit in de zorg-, retail-, vers- en horecabranche. Als toezichthouder zijn wij geaccepteerd door de NVWA en zijn wij in staat om bedrijven succesvol te begeleiden naar een groene beoordeling. Onze kernwaarden kwaliteit, deskundigheid en resultaatgerichtheid zie je in al onze bedrijfsprocessen en teams terug!

En wat bieden wij jou als Medewerker Binnendienst?

Naast een kantoor met uitzicht op de A15 en een fijn, betrokken team, een dynamische functie bij een professionele, dienstverlenende organisatie, bieden wij jou het volgende:

 • Een salaris tussen €3000,- en € 3500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.
 • 25 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bieden we jou als medewerker ook de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen.
 • We werken hard met elkaar om onze successen te behalen, maar daarnaast vinden we het ook belangrijk om leuke dingen met elkaar te ondernemen, daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes.
 • In deze functie van Medewerker Binnendienst start je met een jaarcontract, mocht het van beide kanten goed bevallen dan maken we daar graag een contract voor onbepaalde tijd van.

Wat vragen we van je? 

 • Je hebt HBO werk en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, maar ook als je 32 of 40 uur per week wil werken ben je van harte welkom.
 • Je houdt je oren en ogen open en je legt snel verbanden.
 • Je houdt van sparren met collega’s en je durft vragen te stellen. Je gaat voor het gezamenlijke resultaat.

Contact

Spreekt de functie van Medewerker Binnendienst jou aan en ben jij diegene die we zoeken? Wil jij een bijdrage leveren aan het succes van onze organisatie? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet! Stuur je reactie naar recruitment@houwersgroep.nl.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Toos Houwers op nummer 0345-511903.

Bureaus: Wij doen de werving van onze medewerkers zelf. Dus geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature alsjeblieft!