Houwers Groep’s motto voor 2022: Doe het goed, ga voor groen

2022 starten we met goede moed. Daarom zijn we bij Houwers Groep al druk bezig met de voorbereidingen voor Bakkersvak en IJsvak, die van 6 tot en met 8 maart plaatsvindt in de Evenementenhal Gorinchem. Je treft ons daar op stand E138. Daar vertellen we je graag over onze campagneslogan:

Doe het goed, ga voor groen

Uiteraard ligt het er dik bovenop: een groene beoordeling na een inspectie is waar we u en uw bedrijf graag aan helpen. Dat begint bij het naleven van de Hygiënecode, maar ook bij het goed instrueren van je medewerkers. Behaal je voor langere tijd een hoge score op inspectierapporten, dan ligt zelfcontrole in het verschiet. We helpen je graag op weg!

Goed ondernemen

Daarnaast leggen we steeds meer de focus op ‘goed ondernemen’. Met name werken met lokale producten, het verminderen/tegengaan van voedselverspilling en een algehele duurzamere kijk op bedrijfsvoering juichen we van harte toe. We nemen je graag mee in het aanbod workshops, trainingen en cursussen dat hierbij aansluit.

Digitaliseren

Duurzamer werken betekent ook digitaliseren. Met de HACCP-registratie app die we in samenwerking met Clean IT Solutions bieden, bespaar je bergen papier. Daarnaast werkt het enorm efficiënt: overal toegang tot de benodigde informatie en een enorm handig overzicht van taken en activiteiten die uitgevoerd moeten worden.

Graag tot ziens op Bakkersvak en IJsVak, waar ook onze collegae van Clean IT je graag wegwijs maken in de Clean Upp app.

Illustratie: campagneschets