Skip to content
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
Inloggen >

Een zomer vol vragen

Jan-Willem van der Velden staat deze zomer voor u klaar om al uw vragen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid te beantwoorden. Heeft u een vraag over HACCP, hygiëne, reiniging, desinfectie, voedselveiligheid,  allergenen, etikettering, onze e-learnings of andere zaken? Mail uw vraag naar info@houwersgroep.nl ovv ‘Vraag aan Jan-Willem’.

Een fijne, veilige zomer gewenst!

Alle nieuwsberichten

Recente blogs

Zo controleerde Houwers de finalisten van de IJssalon van het Jaar

Ook inspectieresultaten van cateraars, bioscopen en pretparken worden bekendgemaakt

Softijs decoreren: 6 tips voor voedselveilige toppings

NAVO-top succesvol mede dankzij Houwers: ‘Complimenten van de NVWA’

Wéér prijs voor De Hoop: Blaricumse ijssalon is IJssalon van het Jaar

Even voorstellen: Cobie Ockers, inspecteur Voedselveiligheid bij Houwers

Opfriscurcus: dit zijn de regels voor verhitten en terugkoelen 

Houwers zet verdere stappen richting ultiem doel in voedselveiligheid

Houwers

0345-511903

info@houwersgroep.nl

KVK: 28062244

Bezoekadres

De Ooyen 13c

Geldermalsen

Postadres

Postbus 152

4190 CD Geldermalsen

© 2012 – 2024 HOUWERS 

  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal
  • Diensten
    • Inspecties
    • Stappenplan HACCP
    • Certificering en checkpunt voedselveiligheid
    • Ondersteuning
    • Digitale HACCP registratie
    • E-learning
    • Training
    • Advies bij verscherpt toezicht
  • Segmenten
    • Horeca
    • Zorg
    • IJs
    • Vers
    • Supermarkt
  • Houwers
    • Houwers
    • Portfolio
    • Partnerships
    • Duurzaamheid
    • Hygiënecodes
    • Links & Downloads
    • Vacature
  • Nieuws
  • Events
  • FAQ
    • Alles over allergenen
    • Alle categorieën
  • Contact
  • Inloggen
    • Oude portaal
    • Nieuwe portaal