Even voorstellen: inspecteur Marius Rutting

Wie zijn de inspecteurs waar we altijd zo vol lof over spreken? We stellen ze graag aan je voor. Deze keer geven we het woord aan onze inspecteur Marius.

“Mijn naam is Marius Rutting, ik ben 39 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en twee kinderen (van 11 en 8) in Odijk. Een dorpje vlakbij Utrecht. Mijn grootste hobby is voetbal. Na 10 jaar in de selectie ben ik nu trainer/coach van enkele elftallen in de seniorenselectie van onze plaatselijke voetbalclub.

Ik ben nu ruim 3 jaar actief bij Houwers Groep. Hiervoor was ik 15 jaar kwaliteitsmanager voor een organisatie die specialist is op het gebied van vlees en vleeswaren. Het bedrijf waar ik nu zit, heeft een enorme aantrekkingskracht op mij. Vanwege de professionele uitstraling en competenties op het gebied van inspecties, ondersteuning, het geven van trainingen en e-learnings in de foodbranche.

Kennisgedrevenheid en passie liggen op 1 lijn binnen Houwers Groep, en dat is iedere dag te merken. Door kennis en ervaringen te delen, leggen wij als inspecteurs onderling de lat steeds weer een stukje hoger. Het kunnen bijdragen aan een voedselveilige omgeving, en verbeteren van het kwaliteitsniveau bij verschillende klanten is een mooi streven. Het geeft mij iedere dag positieve energie.”

Marius’ motto:

Food safety first!