De Nationale Kampioenschappen, schrijf je in!

De inschrijving voor een flink aantal Nederlandse Kampioenschappen voor de horeca – voorheen Lekkerste Wedstrijden – is geopend. De NK’s om het Lekkerste Broodje, de Lekkerste Burger, Lekkerste Vegan Burger, Loaded Fries, Pannenkoeken, Lekkerste Pasta, Pizza Bakken en Lekker Anders vinden plaats tijdens Horecava, van 10 tot en met 13 januari in de Amsterdam RAI.

Wat wij heel leuk vinden om te melden is dat Houwers Groep de jurering weer op zich neemt. Onze inspecteur checkt alle deelnemers op een voedselveilige en hygiënische werkwijze. NOG leuker is dat wij deze keer voor de derde keer de Voedselveiligheid Bokaal mogen uitreiken. Deze beker win je met de hoogste score op een professionele, voedselveilige werkwijze. Aan welke wedstrijd je meedoet maakt niet uit. Op de foto zie je Robbert de Veen van De Daltons in Voorthuizen. Met zijn deelname aan de wedstrijden in 2020 was hij de eerste winnaar van deze Voedselveiligheid Bokaal.

Met deze bijzondere award laat je zien dat je goed bezig bent met voedsel. Je werkt hygiënisch, hebt verstand van voedselveiligheid en je draagt er zorg voor dat jouw gasten op en top kunnen genieten van jouw bereide specialiteiten. Kans maken op deze Voedselveiligheid Bokaal? Vul dan voor deelname (op de wedstrijdvloer) het formuliertje in bij een van onze inspecteurs. We staan bij de ingang van het wedstrijdpodium.

Tot slot doen wij als Houwers Groep de oproep aan alle cafetaria’s, lunchrooms en versspeciaalzaken om vooral deel te nemen aan een van deze competities van Stichting De Lekkerste Wedstrijden. Het wordt weer tijd om in de schijnwerpers te staan!

Inschrijven kan via: https://lekkerstewedstrijden.nl/schrijf-je-in/