Bezoek Raad van Accreditatie aan Houwers Groep weer succesvol afgerond

Een audit van de Raad van Accreditatie blijft spannend, ook al weten we bij Houwers Groep dat we ons werk tot in de puntjes verzorgd hebben. Niet voor niets vallen wij onder ‘verminderd regime’, en hoeven we slechts eenmaal per anderhalf jaar een audit te verwachten. Op 19 januari was het weer zover.

Tijdens een audit loopt een vakdeskundige van de RvA mee met een inspectie. Hij gaat mee met de inspecteur en beoordeelt of deze zijn werk naar behoren doet. Deze keer was Jan-Willem van der Velden de inspecteur van dienst. De vakdeskundige beoordeelt verder of Houwers Groep volgens de normen en richtlijnen van accreditatie werkt. We zijn wederom trots dat we kunnen melden dat we – zonder opmerkingen – onze accreditatie mogen verlengen!

Al onze inspecteurs worden volgens dezelfde lat gemeten. Het maakt dus niet uit welke van onze inspecteurs bij uw bedrijf komt, want de inspectie wordt deskundig, onpartijdig en objectief uitgevoerd en dat is wel zo plezierig voor u!

Door onze voorsprong in kennis kunnen wij u perfect faciliteren bij het beheersen van de voedselveiligheid binnen uw bedrijf of organisatie. Van een klein bedrijf tot een grote formule. Samen maken we een plan dat bij u past, om het beste resultaat te bereiken.

Doe het goed, ga voor groen!