De Walrus Leeuwarden, 4e plaats in Terras Top 100

Eindelijk weer volle terrassen! Na het versoepelen van de maatregelen in de horeca waren de meesten toe aan een drankje of hapje buiten de deur. Topdrukte in de horeca, waarbij een tekort aan personeel niet bepaald mee hielp. Extra gedurfd om dit jaar aan de Terras Top 100 mee te doen, zou je denken.

Het drukke restaurant De Walrus, gelegen aan het statige Gouverneursplein in Leeuwarden, draaide haar hand er niet voor om en schreef zich in. De jury van de Terras Top 100 bezocht in meerdere rondes de deelnemende terrassen voor een beoordeling. Voor De Walrus Leeuwarden resulteerde dit in de 4e plaats in de Terras Top 100 en Het Beste Terras van Friesland in 2021. Een eindresultaat om trots op te zijn!

Ook de inspecteurs van Houwers Groep komen al sinds 2015 meerdere keren per jaar langs voor een inspectie. De keukens van het restaurant in Leeuwarden en Sneek werken nauw samen. Omdat tijdens de onaangekondigde controles de voedselveiligheid altijd netjes is geborgd en aanbevelingen worden opgevolgd voldoen De Walrus in Leeuwarden én de locatie in Sneek aan de voorwaarden van het zelfcontrolesysteem van Houwers Groep. De winst in de terrassenwedstrijd dit jaar is een mooie bekroning op de inzet van het hele team van De Walrus. Of het nu om voedselveiligheid, uitstraling van het terras of het uitserveren van de bestelling gaat, het voldoet allemaal!