Hygiënecode AGF vernieuwd – lees je in met onze nieuwe e-learning

Houwers Groep beidt verschillende e-learnings, aansluitend bij hygiënecodes van diverse foodbranches. Zoals de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij en de Hygiënecode voor de Ambachtelijke IJsbereiding.

Op 1 februari treedt de vernieuwde Hygiënecode voor de AGF Detailhandel in werking. Dit door AGF Detailhandel Nederland ontwikkelde document vervangt de huidige code.

Bereid je voor met de speciale e-learning

Wees goed voorbereid op de regelgeving waaraan je je straks moet houden en doe alvast onze nieuwe e-learning Voedselveiligheid AGF Detailhandel. Je vindt hem op ons kennisportaal WaaromDaarom.nu. Deze online kennismodule neemt je mee langs onder andere de thema’s voedselveiligheid en besmettingsgevaren, persoonlijke hygiëne en de bedrijfsprocessen. Van inkoop tot verkoop.

Blijf up to date

Niet alleen ter voorbereiding is deze online training geschikt. Ook voor nieuw personeel of voor een bijspijkermoment voor jou als ondernemer is je kennis met deze test binnen no time weer up to date.

De voor onder meer de groente- en fruitspecialist verplichte kost komt zeer binnenkort beschikbaar op de website van de organisatie.