Nieuwe inspecteur: Daan Schaafsma

Daan Schaafsma is al enkele maanden actief als inspecteur voedselveiligheid bij Houwers Groep. Hij stelt zich graag aan u voor!

Mijn naam is Daan Schaafsma, ik ben 50 jaar en woon samen met mijn vrouw en 2 zonen in Veenendaal, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. In oktober ben ik met veel enthousiasme gestart bij Houwers Groep. Zelf heb ik een achtergrond in de levensmiddelendetailhandel. Ik ben een echte praktijkman. Na ruim 30 jaar in de supermarktbranche, besloot ik een carrièreswitch te maken. Voedselveiligheid heeft altijd mijn interesse en aandacht gehad.

‘Het is mijn uitdaging om een nog betere inspecteur te worden’

In de avonduren volgde ik de opleiding levensmiddelenmicrobiologie- en hygiëne aan de FIMM te Wageningen. In het voorjaar van 2020 heb ik deze opleiding met mooi cijfer kunnen afronden. Aangezien Houwers Groep vanwege hun enorm professionele uitstraling in de foodbranche bekendheid geniet, is het een voorrecht hier nu werkzaam te zijn! Het is voor mij een mooie uitdaging om kwalitatief een nog betere inspecteur te worden.

Weetje: ik heb een passie voor lange afstandswandelingen. Meermaals heb ik de vierdaagse van Nijmegen gelopen en de 80 km van de Langstraat in Waalwijk.