Even voorstellen: Naomi Norbert

Ik ben Naomi Norbert, 22 jaar en woonachtig in Rhoon, onder de rook van Rotterdam. Begin februari ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij Houwers Groep als stagiair. Naast dat ik student ben geniet ik ook erg van mijn vrije tijd en trek ik er graag op uit met mijn zeilbootje. Als corona het weer toelaat ben ik ook veel te vinden bij concerten en festivals en ontdek ik het liefst ieder jaar een nieuw land.

Sinds kleins af aan ben ik veel te vinden in de keuken en ook nu kook ik graag voor vrienden en familie. In de supermarkt lees ik het liefst elk etiket en mijn nekharen gaan overeind staan van een vieze keuken! Het kwam dus niet uit de lucht vallen dat ik na de havo in 2017 begonnen ben met de opleiding Food Commerce and Technology aan Inholland te Delft. Deze opleiding is erg breed en hier leer ik alles wat er bij het maken, verbeteren en verhandelen van levensmiddelen komt kijken. Tijdens mijn opleiding en diverse stages heb ik een grote voorliefde ontwikkeld voor product- en voedselveiligheid en de daarbij behorende wet- en regelgeving.

De komende vier maanden doe ik een afstudeeronderzoek naar de e-learning module allergenen. Zoals Houwers Groep ook al eerder heeft gecommuniceerd heeft de NVWA aangekondigd dat het onderdeel allergenen een vast onderdeel van de inspectielijst wordt. Om de klanten van Houwers Groep hier goed op voor te breiden wordt er een nieuwe e-learning module allergenen ontwikkeld.

Houwers Groep heeft een mooi platform, Waarom?Daarom!, waarvan iedereen gebruik kan maken. Aan het begin van mijn stage heb ik de e-learning module horeca plus gevolgd en deze tevens vertaald naar het Engels zodat de module voor een breder publiek beschikbaar is. Op dit platform zal binnenkort dus ook de nieuwe e-learning module allergenen te vinden zijn!

Voordat het zover is zal er eerst nog onderzoek gedaan worden naar hoe de huidige wetgeving omtrent allergenen kan worden verwerkt in een e-learning module. Uiteraard kan ik dit niet alleen en heb ik input nodig van jullie! Lijkt het je leuk om mee te helpen aan dit onderzoek? Stuur dan even een mailtje naar verkoop@houwersgroep.nl!