WIJ STELLEN VOOR… KURT VANDERSTELLE

Geboren in 1970 en per ongeluk op de slagersvakschool terecht gekomen. De slager waar ik als schoonmaakhulp mijn zaterdagmiddagen vulde wist mij zover te krijgen om naast een borstel ook eens een mes vast te houden. Al snel werd duidelijk dat er toch iets meer in zat dan alleen maar schoonmaakhulp en de Middelbare Agrarische School werd omgeruild voor de slagersvakschool.

Na de opleiding ben ik als versmanager in de supermarkt aan de slag gegaan, naast brood, vleeswaren en vlees heb ik daar veel ervaring opgedaan in de wereld van zuivel, non food en droge kruidenierswaren. Gek genoeg komen ook op deze afdelingen alle dingen die ze je geleerd hebben op de slagersvakschool van pas. Kwaliteitsbeleving en voedselveiligheid komen steeds weer terug in de levensmiddelenbranche. Het vraagt een bijzondere manier van denken en organiseren om een goed en voedselveilig product op de markt te brengen, consumenten moeten er op kunnen vertrouwen dat elke stap in het proces beheerst en gecontroleerd word zodat een veilig eindproduct overblijft.

Dat verantwoordelijkheidsgevoel raak je maar moeilijk kwijt en na mijn uitstapje van 10 jaar bij de overheid is nu voor mij de tijd aangebroken dat ik als inspecteur bij Houwers Holtackers, op een andere manier, invulling kan geven aan het leveren van een goed en veilig product. Samen weet je meer dan alleen en ik help u dan ook graag uw doelen te bereiken. Ik ontmoet u graag!

Kurt Vanderstalle

https://www.houwersgroep.nl/wp-content/uploads/2017/06/Kurt-Vanderstalle-nieuwsbrief-273×300.jpg