WELKOM WIL

Vanaf oktober 2007 heeft een nieuwe medewerker het Houwers Holtackers team versterkt. Houwers Holtackers heeft de ambitie om de komende jaren sterk te groeien. De eerste stappen in die richting zijn gezet met de komst van Wil Jansen als account-manager voedselveiligheid. Hij stelt zich graag even nader voor.

De 47 jarige Wil Jansen is per 1 oktober jl. in dienst getreden bij Houwers-Holtackers als account-manager voedselveiligheid. Wil is reeds 27 jaar werkzaam waarvan 5 jaar in een industriële bakkerij en 22 jaar voor de overheid. Deze laatste werkgever betrof de Voedsel en Waren Autoriteit (voorheen de Keuringsdienst van Waren).
Wil heeft na de MAS levensmiddelentechnologie de lerarenopleiding Consumptieve Technieken gevolgd. Daarna heeft hij bakkerijtechnologie gevolgd op de HAS in Den Bosch.
Na 10 jaar als keurmeester inspecties te hebben uitgevoerd bij diverse levensmiddelenbedrijven ging Wil zich verdiepen in HACCP. Als interne docent van de keuringsdienst van waren heeft hij alle keurmeesters een basisopleiding HACCP gegeven.
10 jaar lang was Wil onderdeel van het management bij de VWA in Zuid. Als teamleider stuurde hij de controleurs voor de provincie Brabant aan. In het laatste jaar bij de VWA heeft Wil als projectleider nalevingshulp meegewerkt aan het nieuwe interventiebeleid van de VWA wat 1 oktober jl. in werking is getreden.
Mede door de verandering van de overheid is Wil er van overtuigd dat bedrijven nu de kans krijgen om zelf te laten zien dat zij hun zaakjes goed voor elkaar hebben. Of uw bedrijf groen- oranje of rood wordt genoemd door de VWA, mag niet afhangen van een moment opname door de VWA. Daarom is het nu tijd voor een objectieve beoordeling van uw bedrijf waarmee u zelf mede bepaald welke kleur uw bedrijf krijgt toebedeeld. Niet onbelangrijk omdat deze kleur openbaar gemaakt gaat worden.