WAAROM DAAROM, DE VERNIEUWDE E-LEARNING MODULE!

De zomer staat weer voor de deur. Dat betekent vaak even een break van het werk en de gedachten gericht op thuis of een vakantieoord. Tijd voor échte ontspanning dus!
Een extra opfrissing van de kennis omtrent voedselveiligheid kan in veel gevallen geen kwaad, na deze welverdiende periode van ontspanning. Houwers Groep is achter de coulissen druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe toetsen in de e-learning omgeving Waarom…?Daarom…!

Bent u werkzaam in de ijsbranche? Dan is de kans groot dat u de zomerperiode juíst op de werkvloer staat. Zijn alle medewerkers/vakantiekrachten binnen de ijssalon op de hoogte van de geldende hygiëneregels? Om deze kennis op te doen, hebben wij korte e-learnings ontwikkeld op alle niveaus.

Maakt u al gebruik van de e-learningmodule, dan is het mogelijk om de nieuwe toetsen alvast kosteloos toe te laten voegen. U kunt na uw vakantie, op ieder moment dat het u uitkomt, de toetsen maken. Heeft u nog geen e-learning account, maar bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden, dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte opvragen. Bezoek de website www.waaromdaarom.nu voor meer info en ons contactformulier!