VOEDSELVEILIGHEID EN ZELFCONTROLE

Het jaar 2014 is bijna voorbij. Een bewogen en bijzonder jaar. Op papier is de crisis voorbij, het aantal mensen onder de armoede grens is groter dan ooit, voedselverspilling moet minder en we willen duurzaam. Voedselfraude, vogelgriep en campagnes beïnvloeden voedselvertrouwen. De consument wordt beïnvloed door de brede pers zoals radio, televisie, kranten en opinieprogramma’s, daardoor ook de keten. Het besef komt steeds meer dat voedselveilig niet vanzelfsprekend is. De Roep om ècht eten roept! Duurzaam zonder ‘geknutsel’ zonder onnodige belasting van het milieu of omgeving. Met basisproducten is van alles aan de hand en het wordt steeds duurder, prijsstijgingen.

Vanuit ons inspectiebedrijf zien we dat vooral de vers garantie van ambachtelijk bereide producten met ketencontrole steeds belangrijker worden. Samen met onze opdrachtgevers staan we voor een boeiende uitdaging, we hebben het komende jaar een aantal zeer interessante, waaronder digitale, ontwikkelingen op het programma staan. Focus op groen licht! bij de ambachtelijke bereiding. Transparantie, zelfcontrole helpt daarbij, transparantie geeft vertrouwen.

Ontmoet Houwers Groep
De laatste maanden van het jaar ligt de focus op alle plannen en activiteiten voor de eerste helft van 2015. Wilt u met ons van gedachten wisselen over blurring: wij zijn aanwezig op de Horecava, de IJsvak en natuurlijk in het voorjaar ons jaarlijkse middagsymposium. Al met al waardevolle ontmoetingsplekken waar wij graag nieuwe èn bestaande relaties ontmoeten.