Terugblik Horecava

Van 13 t/m 16 januari stond Houwers Groep op de Horecava beurs. Met ons ‘petit’ pofferkraampje bevonden wij ons naast het podium van de Lekkerste Wedstrijden. Onze inspecteurs hebben hier, net als vorige jaren, de controle bij binnenkomst van de producten van kandidaten uitgevoerd.

Wat hebben we weer enorm veel bekende gezichten gezien en gesproken. Maar ook nieuwe mensen ontmoet. De Horecava neemt stiekem toch altijd veel tijd in beslag aan voorbereiding. De 4 dagen zelf vliegen voorbij! Maar de beleving, gesprekken, humor, gekkigheid, verdieping en plezier op de stand en bij de jurering zijn het ieder jaar weer waard.

Voedselveiligheid Bokaal

Het zal u vast niet zijn ontgaan als u bent langs gelopen bij onze stand; de blinkende Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020. Alle deelnemers aan de Lekkerste wedstijden konden meedingen aan deze prijs. Voor het eerst dit jaar in het leven geroepen. Maar liefst 108 deelnemers hebben zich ingeschreven voor deze extra award!

De persoon die over all het beste scoort op een hygiënische en voedselveilige werkwijze, de speciale award uitgereikt. De inspecteurs hebben gedurende de vier dagen een scorelijst bijgehouden. Hieruit zijn 15 genomineerden naar voren gekomen. Één genomineerde sprong er uiteindelijk bovenuit door het schoon, geordend, zeer creatief en tóch voedselveilig te werken.

Met groot genoegen kunnen wij melden dat Robbert de Veen van De Daltons in Voorthuizen is uitgeroepen tot de winnaar van de Voedselveiligheid Bokaal Horecava 2020! Proficiat! Aankomende week zal de bokaal hoogstpersoonlijk worden overhandigd.

Bedankt

Via deze weg willen wij ook alle relaties bedanken die er mede voor hebben gezorgd dat het een succesvolle beurs was.

2021

We zien uit naar Horecava 2021, van 14 t/m 21 januari. We brengen u weer ruim van tevoren op de hoogte van ons programma.