SYMPOSIUM MAANDAG 16 JUNI – MELD U NU AAN!

Op maandag 16 juni organiseert de Houwers Groep een middagsymposium ter ere van het 25-jarig jubileum. Hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over het thema ‘zelfcontrole, wat is de stand van zaken?’

Tijdens dit symposium wordt u door Tony Nolde van de NVWA geïnformeerd over de nieuwste informatie omtrent het openbaar maken van inspectiegegevens en zullen zij antwoord geven op de vraag of we wel klaar zijn voor deze nieuwe ontwikkeling. De manager kwaliteit & veiligheid, Will Winnubst van Plus Supermarkten zal zijn ervaring komen delen over deelnemen aan het zelfcontrolesysteem en het gebruik van dit systeem als managementtool. Daarnaast zal Roy Heetkamp van Cater Concept dieper in gaan over de veranderende markt en hoe u daar als ondernemer uw voordeel uit kunt halen.
Na de pauze zal dr. ir. Arnout Fischer van Wageningen University & Research centre een kritische noot kraken over de informatiebehoefte bij de consument, want we willen natuurlijk allemaal graag weten wat de consument nu wel en niet wil weten. Een manier waarop we die informatie over kunnen brengen naar onze klant zal ten slotte verder toegelicht worden door Brecht Gerritse.
Na deze informatieve middag is er voldoende tijd om tijdens de afsluitende borrel de ervaringen met elkaar te delen en te toasten op een interessante middag vol nieuwe inzichten.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan dit symposium.
Voor het volledige programma en meer informatie over onze sprekers verwijzen wij u graag naar onze symposiumpagina. Hier kunt u zich tot 10 juni ook aanmelden voor dit symposium.
Voor vragen kunt u contact opnemen met Wieke Netten via 0345-511903.

Wij verheugen ons op uw komst en verwelkomen u graag op maandag 16 juni a.s. om 12:30 uur bij Hotel de Nieuwe Wereld te Wageningen.