SPECIAL EDITION – JUNI 2010

Nieuwsbrief Houwers en Holtackers
Nieuwsbrief Houwers Holtackers : Special Edition – juni 2010
In deze nieuwsbrief
Verminder het toezicht door de VWA
Consument checkt uw kleur!
Onze klant over het zelfcontrolesysteem HH
Verminder het toezicht door de VWA
Het zelfcontrolesysteem van Houwers Holtackers is sinds het tweede kwartaal van 2010 erkend door de Voedsel- en Warenautoriteit. Hiermee is het vertrouwen in Houwers Holtackers als inspectieorgaan uitgesproken en voor “groene” locaties betekend dit verminderd overheidstoezicht.

Lees meer over het zelfcontrolesysteem op de website

Consument checkt uw kleur
Recent is de site www.goedvoedsel.nu ontwikkeld door Houwers Holtackers. Op deze website staan locaties vermeld die dankzij de inspecties van Houwers Holtackers hebben aangetoond “goed voedsel” te maken en daarmee ook het vertrouwen genieten van de Voedsel en Waren Autoriteit.

Lees meer over goedvoedsel.nu op de website

Onze klant over het zelfcontrolesysteem HH
“Erg toegankelijk en focus op basale punten”. Aan het woord: Dhr. Staals, manager van de organisatie Wooninc. Hij geeft aan wat zijn ervaringen zijn met het zelfcontrolesysteem van Houwers Holtackers. Als deelnemer staan alle locaties van deze organisatie op www.goedvoedsel.nu vermeld.

Lees meer over de ervaring met ons zelfcontrolesysteem op de website

U staat ingeschreven op onze lijst voor ontvangers van de nieuwsbrief. Wenst u zich van deze lijst te verwijderen, klikt u dan hier en volgt u de aanwijzingen.
Ga voor meer informatie naar www.houwersholtackers.nl