ONTMOET DE GEZICHTEN ACHTER DE HOUWERS GROEP

In het nieuwe jaar zijn we meteen actief op verschillende events. Zo kunt u ons ontmoeten bij onze stand op de Horecava van 9 tot 12 januari 2017 in de Rai. De Horecava heeft komende editie als thema Proef de toekomst. Technologische ontwikkelingen en trends in de horeca volgen elkaar steeds sneller op en gaan hand in hand met ambacht en duurzaamheid. De belangrijkste pijlers van Horecava 2017 zijn: food, beleving, innovatie en duurzaamheid. Graag wisselen wij met u van gedachten over deze onderwerpen.

Daarnaast organiseren wij op 16 januari a.s. wederom een open training. De inschrijving is inmiddels gestart, maar er zijn nog enkele plekken vrij. De training is voor leidinggevenden. Het volledige programma vindt u op onze webpagina: www.houwersgroep.nl. Via deze link kunt u zich ook eenvoudig inschrijven.

Last but not least kunt u ons treffen op de IJSvakbeurs. Deze beurs vindt plaats op 21 en 22 februari a.s. te Markant Uden. Markant Uden heeft in samenwerking met de partners en het IJscentrum (VAIJ) de beurs nog grootser opgezet. De wedstrijden krijgen een zeer prominente plek tijdens de beursdagen en er worden meer interactieve workshops en demo’s gegeven.

Wij kijken er naar uit u te treffen op van deze events!