Ontdek digitale HACCP-registratie tijdens Gastvrij Rotterdam

Wil je weten hoe je je HACCP op orde krijgt, hoe je heel makkelijk je temperaturen kunt registreren, of heb je een prangende vraag over voedselveiligheid? Dan moet je binnenkort in Ahoy Rotterdam zijn.  

Gastvrij Rotterdam is één van de beurzen waar de horeca ieder jaar naar uitkijkt. Ook Houwers is aanwezig op de beursvloer, om met professionals in gesprek te te gaan over voedselveiligheid en hygiëne. Ze krijgen deskundig advies en kunnen kennismaken met de inspecteurs. 

Informatie over fermenteren  

Op maandag is inspecteur Voedselveiligheid Frank van Dillewijn aanwezig op de stand om uitleg te geven over de recente ontwikkelingen rondom fermenteren. Onlangs bleek tijdens een controle van de NVWA bij een lid van Euro-Toques, dat de instantie een HACCP-plan wil zien voor elk gefermenteerd product. Als partner van Euro-Toques ondersteunt Houwers de aangesloten restaurants in dit proces, zodat ze voldoen aan de eisen van de NVWA. Leden van Euro-Toques en andere geïnteresseerden kunnen hier maandag over in gesprek op de stand van Houwers.   

Digitale HACCP-registratie 

Wie interesse heeft in digitale HACCP-registratie, kan kennismaken met CleanUpp, de app die registratie een stuk makkelijker maakt. Op de stand zijn twee tablets aangewezig zodat bezoekers kunnen ervaren hoe de app werkt. Houwers werkt al jaren samen met softwareleverancier CleanIT Solutions en de twee zijn in juni 2022 een strategische alliantie aangegaan. De app CleanUpp is één van de succesvolle resultaten van de samenwerking. Deze app maakt het voor ondernemers mogelijk om digitaal HACCP-registraties te doen. 

Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 18 tot en met woensdag 20 september in Ahoy. Houwers is te vinden in hal 6, stand 6.132.