Met partner Euro-Toques op Gastvrij Rotterdam

Rotterdam Ahoy was op 19, 20 en 21 september dé plek om te zijn voor de horecaprofessional. Gastvrij Rotterdam beleefde z’n grootste editie tot nu toe, met 5 gevulde beurshallen. Ook Houwers Groep was aanwezig, samen met CleanUpp en onze partner Euro-Toques.

Stefan Paap blikt terug op een goede beurs met veel en vooral enthousiaste bezoekers. “Het was leuk om veel van onze klanten te zien en te spreken”, vertelt de directeur van CleanIt Group, het moederbedrijf van CleanUpp en Houwers Groep. “Daarnaast hebben we veel mensen kunnen vertellen over onze diensten. We merkten dat er veel interesse is in CleanUpp en de mogelijkheid om sensoren te gebruiken voor automatische temperatuurregistratie.”

Tegenover het wedstrijdplein
“Als trots partner van Euro-Toques kregen we een mooie plek, recht tegenover het wedstrijdplein”, vervolgt Paap. “Dat leverde goede gesprekken op met leden van deze vereniging.” Euro-Toques is een vereniging van restaurants, daaraan gelieerde bedrijven en onderwijsinstellingen die voorstander zijn van gezonde, ambachtelijk bereide voeding met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven.