Checkpunt Voedselveiligheid-locaties ontvangen sticker

Deze maand zijn alle Checkpunt Voedselveiligheid-locaties die door Houwers Groep als zodanig zijn beoordeeld, voorzien van de nieuwe raamsticker. Deze sticker, met daarop het door de NVWA verstrekte nieuwe logo ‘Checkpunt Voedselveiligheid’, vervangt het schildje dat bedrijven ontvingen wanneer zij onder Zelfcontrole vielen.

De term zelfcontrole maakte eerder dit jaar plaats voor Checkpunt Voedselveiligheid-programma. Een benaming die de NVWA presenteerde na een verkiezing onder door de autoriteit geaccepteerde inspectiebureaus, waarbij gezocht werd naar een heldere, ladingdekkende term. Een term die duidelijk maakt dat een voedselverwerkend bedrijf uitmuntend presteert op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid.

Waar plakt u ‘em op?
Met de Checkpunt Voedselveiligheid-sticker van Houwers Groep maakt u het onderscheid en bent u bovendien beter te herkennen als locatie waar de voedselveiligheid op en top is. Waar op het raam plakt u de sticker? Stuur ons vooral een foto (of tag ons op LinkedIn, Facebook of Instagram) zodat wij het goede nieuws kunnen delen op onze kanalen!