Kennisdag Boeien & Binden

Houwers Groep viert feest! Al dertig jaar zetten we de toon als inspecteurs van hygiëne en voedselveiligheid. En al dertig jaar delen we onze kennis met u. Want voedselveiligheid is een onderwerp van alle tijden.

Op ons symposium blikken we terug op 30 jaar voedselveiligheid, maar kijken we vooral vooruit: Wat speelt er nu? Waar ligt de focus voor u als ondernemer? Kennis van een goede hygiëne en hygiënische werkwijze is de eerste prioriteit. Hoe het personeel er vervolgens mee omgaat, dáár ligt de uitdaging. Want hoe blijf je in deze tijd van vluchtigheid, de jonge generatie boeien? En hoe houd je ze enthousiast?

Wees welkom op onze kennisdag, waar we een licht opsteken over ontwikkelingen in voedselveiligheid. Diverse sprekers vertellen over hoe u de toekomst van uw bedrijf verzekert, door de jeugd te boeien en aan u te binden.

Programma

13:00    Ontvangst door Toos Houwers (directeur Houwers Groep)

13:30    Judith Deliën (IVY career) ‘Serious Gaming brengt talent objectief in beeld’ – over arbeidsethiek, social media en zoete citroen.

14:15    Pieter Heuvelmans (Houwers Groep) Bits & Quiz – test uw parate kennis in een snelle quiz over hygiëne, listeria en actualiteiten.

14:45    Pauze

15:15    Hans van der A (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) over de ontwikkelingen binnen de NVWA.

16:00    Hilco Wagenaar ‘De kracht van samenwerken en verbinden in food’ – een introductie van en rondleiding door Food Innovation Academy.

17:00    Netwerken en proosten op 30 jaar Houwers Groep, tijdens een feestelijke set van DJ-duo Bernie & Casimir.

18:00    Afsluiting

Waar?

Food Innovation Academy, Industrieweg 14, Vlaardingen.
(Naast Royal Steensma BV, parkeren kan langs de weg)

Aanmelden

Aanmelden kan t/m maandag 18 november a.s. via verkoop@houwersgroep.nl
Voor klanten van Houwers Groep is deelname gratis. Bent u nog geen klant, dan zijn de kosten per persoon 150 euro.

Graag proosten we samen met u op de toekomst. U bent van harte welkom op maandag 25 november, vanaf 13:00 uur.