Kennisdag Boeien & Binden

Wat hebben we genoten tijdens de kennisdag ‘Boeien & binden’ op maandag 25 november.

Het was een interactief programma met diverse sprekers die boeiend vertelde over hoe u de toekomst van uw bedrijf verzekert, door de verbinding te leggen met uw medewerkers. Een korte terugblik:

Welkomstwoord

Tijdens het welkomstwoord zette Toos Houwers de geschiedenis van de Houwers Groep uiteen. Al dertig jaar zetten we de toon als inspecteurs van hygiëne en voedselveiligheid. Toos nam ons mee vanaf een eerste visie, iedereen heeft recht op veilig voedsel, tot aan het behalen van de accreditatie en de acceptatie van de NVWA. Daarna volgde een doorkijk naar de toekomst.

Presentaties

De eerste presentatie op de kennisdag door Judith Delien van IVY Career was zeer verhelderend. Het werd duidelijk dat we via gaming een beter beeld van onze talenten kunnen krijgen. In plaats van een beoordelingsgesprek te voeren met je medewerkers zou je ook kunnen kiezen voor een talentengesprek.

Onze collega Pieter Heuvelmans testte onze parate kennis in een snelle quiz over hygiëne, temperatuur en kennisoverdracht. De quiz werd goed gemaakt. Met humor werden de aandachtspunten aan het licht gebracht.

Na een korte pauze vertelde Hans van der A uitgebreid over de ontwikkelingen binnen de NVWA. Eén daarvan is de verdere uitrol in 2020 van de openbaarmaking van de Horeca inspectieresultaten. De rode draad in het verhaal is: publieke en private samenwerking.

Hilco Wagenaar van Royal Steensma heeft de dag mooi afgesloten door meer te vertellen over de inspirerende locatie, Food Innovation Academy. Na een korte introductie heeft hij een rondleiding door het pand gegeven.

Afsluiting

Eenmaal op de begane grond aangekomen is er gezamenlijk geproost op 30 jaar Houwers Groep. Onder genot van een hapje en drankje was er ruimte om te netwerken. Met speciale dank aan DJ-duo Bernie & Casimir, die met hun muziek uit de speakers de gehele middag voor een ontspannen sfeer hebben gezorgd.

2020

Wilt u ook een keer ons jaarlijkse symposium bijwonen? Ook in 2020 zal er eind november weer een mooi programma worden samengesteld. Voor meer informatie kunt u onze nieuwsbrief of eventpagina in de gaten houden.