IJsVak

Gelijktijdig met Bakkersvak is de IJsVak. Deze vakbeurs voor de ambachtelijke ijsbereider vormt het toneel voor de IJsVak-wedstrijden om De Gouden IJsspatel en De Gouden IJscreatie. Houwers Groep is ook hier aanwezig, als standhouder én als jurylid in de wedstrijden. We controleren de deelnemers onder andere op een hygiënische werkwijze en kennen hen punten toe.

Vanaf 1 maart is de Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding van kracht. Houwers Groep biedt niet alleen een handig brochure met een overzicht van alle wijzigingen en vernieuwingen aan; ook kunt u zich opgeven voor de Open Training Hygiënecode IJs die onze inspecteurs op verschillende locaties in het land geven. Een training op locatie is natuurlijk ook altijd mogelijk. Loop gerust onze stand binnen en vraag naar de mogelijkheden.

U komt ons toch ook bezoeken op stand E 139?

Binnenkort ontvangen veel ijsbereiders uit ons netwerk een persoonlijke uitnodiging op de deurmat. Met de registratiecode heeft u (én 1 extra persoon) gratis toegang tot de beurs. Kunt u niet wachten en wilt u nu alvast uw bezoek regelen? Dan kunt u zich hier registreren.