IJSVAK 2013, ‘DE VAKBEURS VOOR AMBACHTELIJKE IJSBEREIDERS!’

Dit jaar wordt IJsVak-nieuwe stijl georganiseerd. Dit betekent dat twee teams onafhankelijk van elkaar de IJsVak-Beurs en de IJsVak-Wedstrijden organiseren. Hiermee wordt een nog aantrekkelijker programma aangeboden voor IJsbereiders.

De IJsVak-Beurs vindt plaats op 4 februari 2013 en biedt het podium aan onder meer de Gouden IJscreatie en de genomineerden van IJssalon van het Jaar 2013. IJsVak-Beurs heeft altijd als doel gehad om productintroducties van over de hele wereld te vertalen naar de Nederlandse ijsbereider. Dat gebeurt ook dit jaar.

Bezoekers van Italiaanse vakbeurzen verdwalen vaak in de hoeveelheid aan informatie die daar gepresenteerd wordt. Daarnaast zijn niet alle machines, producten en trends die daar getoond worden geschikt voor de Nederlandse markt. Ook Houwers Holtackers is van de party, dé partner voor horizontaal toezicht. Voor onze relaties hebben wij een leuke attentie klaarliggen. U kunt deze afhalen bij onze stand. Kijk voor meer informatie over het programma en toegangskaarten op www.ijsvak.info of www.ijscentrum.nl.

https://www.houwersgroep.nl/wp-content/uploads/2017/06/ijsvak-2013.png