IJS VAK-BEURS 2014

Op maandag 3 februari was de IJsVak-Beurs te Haaften. De Houwers Groep was hier uiteraard aanwezig en wij hebben ontzettend genoten van het enthousiasme en de passie van de verschillende ijsbereiders, ijssalonhouders en leveranciers.

De bijbehorende IJsVak-Wedstrijden waren weer een groot succes dankzij alle deelnemers! Onze inspecteur Harm Hoesen was één van de juryleden. Zijn taak was om achter de schermen te kijken hoe de voorbereidingen uitgevoerd werden.

De Houwers Groep wil Jaap van Beem van ijssalon Martino IJs feliciteren met het winnen van de Gouden IJsspatel 2014. Ook gaan onze felicitaties uit naar Peter ter Laak van ijssalon Van der Poel die de Gouden IJscreatie 2014 won en naar huis ging met de titel Vakman van 2014. Daarnaast willen wij de ijssalons Van der Poel’s IJs, Huupkens IJs, Clevers IJssalons, IJs en Spijs en Luciano’s IJs feliciteren met hun nominatie voor IJssalon van het jaar 2014. Een onderdeel van de verkiezing van deze felbegeerde titel is een inspectie, uitgevoerd door de Houwers Groep. Wij kijken er ontzettend naar uit om deze vijf ijssalons te mogen bezoeken. Op woensdag 26 maart wordt bekend gemaakt wie IJssalon van het jaar is geworden.

Onze mascotte Dolores was dit jaar ook van de partij op de beurs. Zij liep rond om mensen een hand te schudden, op de foto te gaan en ondertussen kon ze haar ogen niet van al dat lekkere ijs afhouden. Via de volgende link kunt u de foto’s bekijken. Op de website goedvoedsel.nu kunt u meer informatie vinden over Dolores, de andere TopCats en hoe u ook een TopToko kunt worden.