HOUWERS HOLTACKERS GAAT STIJLVOL 2014 IN

Een nieuw logo en een nieuw pand!

Ons bedrijf is gegroeid, in alle opzichten. Er dreigde een kloof te ontstaan tussen wat we uitstralen en wie we zijn. Daarom nemen wij op 30 december a.s. afscheid van ons pand én de naam waarmee we groot geworden zijn: Houwers Holtackers.

Wie de belangrijkste club in voedselveiligheid wil blijven, moet een naam dragen die daarbij past en kan meegroeien. Na de laatste overnames is onze naam te krap geworden, een beetje achterhaald ook. Want directeur Toos Houwers voert al jaren alleen haar team aan. Tijd voor een frisse wind dus, passend bij de dynamiek van onze organisatie en onze branche.

Daarom heten wij voortaan de HOUWERS GROEP. Een krachtige naam, waar we enorm trots op zijn. Deze naam doet recht aan onze identiteit en aan onze ambities voor de toekomst.

Sinds onze accreditatie als inspectie instelling (I243) en de uitrol van het zelfcontrolesysteem is er elk jaar een groei gerealiseerd. Met de overname van Hygiëne Keur, begin dit jaar, zijn we definitief uit ons jasje gegroeid. Het wordt daarom de hoogste tijd voor een ander onderkomen, waar we meer ruimte tot onze beschikking hebben. Wij verhuizen per 30 december a.s. naar onze nieuwe locatie aan de Ooyen 13C in Geldermalsen. Ons nieuwe logo zal er de gevel opvallend sieren.

Loopt u gerust eens bij ons binnen. We laten u met trots ons nieuwe onderkomen zien.

Vergeet vooral ook niet een kijkje te nemen op onze nieuwe website, www.houwersgroep.nl

https://www.houwersgroep.nl/wp-content/uploads/2017/05/DSC_1984-kleine-versie.jpg

Huidig bezoekadres:
Bosmanskamp 63
4191 MT Geldermalsen

Nieuw bezoekadres per 30 december 2013:
De Ooyen 13C
4191 PB Geldermalsen

Ons postadres (Postbus 152, 4190 CD Geldermalsen) en telefoonnummer (0345-511903) blijven ongewijzigd.

Let op:
Vanwege de aangekondigde verhuizing is ons kantoor op 30 december a.s. minder goed telefonisch bereikbaar. Vanaf 2 januari 2014 staan wij u weer graag te woord via nummer 0345-511903.