Houwers Groep voert nieuw NVWA-logo vanaf juni

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit werkt al enkele jaren met de zogenoemde POC-systematiek. Inspectiebureaus die een POC-bedrijf zijn, hebben een door de NVWA geaccepteerd controlesysteem. POC staat voor Privaat Orgaan Controlesysteem. Een term die hoe vaak deze ook toegelicht wordt, blijft hangen in jargonsferen.

Na beraad besloot de NVWA op zoek te gaan naar een nieuwe benaming voor deze systematiek. Eén die de lading dekt, maar tegelijkertijd hip en catchy is. Een term die geen toelichting behoeft. Een prijsvraag onder de collega’s van NVWA en de medewerkers van alle aangesloten inspectiebureaus werd uitgezet.

Gewonnen!

Houwers Groep is ontzettend verheugd te melden dat wij één van de prijswinnaars zijn! Dat wil zeggen, dat we een deel van de naam hebben aangedragen. Met ingang van juni voeren de POC-locaties deze nieuwe benaming.  Ook het logoconcept komt uit onze koker.

Het logo met de pay-off is vervolgens vormgegeven door NVWA. Met ingang van juni ziet u dit logo terug in onze communicatie, in rapportages en op de oorkonde die u ontvangt na een geslaagde HACCP-inspectie.

Pas vanaf juni mogen we de naam en het logo delen, dus wacht de volgende nieuwsbrief af!