Nieuw: open training Hygiënecode IJs

De nieuwe Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding gaat per 1 maart 2020 van kracht. Om ondernemers bij te spijkeren over deze nieuwe hygiënecode, organiseren de inspecteurs van Houwers Groep open trainingen door het hele land.

De nieuwe Hygiënecode is op 17 december 2019 beschikbaar gekomen. Hij is aangepast aan de vernieuwde wetgeving. Maar bevat ook nieuwe onderdelen, zoals een virusbijlage en een handig stappenplan voor de interne HACCP-audit. Deze interne bedrijfscheck is vanaf 1 maart 2020 verplicht om jaarlijks uit te voeren. Het resultaat is een praktisch document, dat de ijsbereider op een toegankelijke manier helpt te voldoen aan de wet- en regelgeving voor bedrijfsprocessen binnen het ambachtelijke ijsbedrijf.

Open training door uw inspecteur

Om de ondernemers bij te praten over alle wijzigingen en aanvullingen van deze handleiding voor een hygiënische en voedselveilige werkomgeving, heeft Houwers Groep een speciale open training opgezet. De trainingen vinden op vijf data plaats, op vijf verschillende locaties. De training wordt verzorgd door de inspecteur die in die regio actief is. Dat zijn Frank van Dillewijn, Pieter Heuvelmans, Silvio Roest en Jan-Willem van der Velden.

Data en locaties:

– donderdag 30 januari, Tiel
– dinsdag 4 februari, Vlaardingen
– donderdag 27 februari, Zwolle
– donderdag 5 maart, Zaandam
– donderdag 26 maart, Tiel

Klantenkorting

De trainingen vinden plaats van 10:30 tot 16:00 uur. Deelname aan de open training kost 395 euro; klanten van Houwers Groep betalen slechts 275 euro. De kosten zijn inclusief koffie/thee en lunch. Schrijf je in en word in één dag bijgepraat over alle ins en outs van de Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding! Inschrijven kan via een e-mail naar Fabiënne Krijtenberg, verkoop@houwersgroep.nl.