Horecava, Bakkersvak en IJsVak 2020

Reserveer een van de data in uw agenda, wij ontmoeten u graag op een van de beursdagen!

Horecava

De beste start van het nieuwe jaar maakt u als foodondernemer door een bezoek te brengen aan Horecava. Van 13 tot en met 16 januari in de Amsterdam RAI. Deze bruisende vakbeurs barst van de inspiratie op het gebied van foodtrends. Natuurlijk is ook uw voedselinspectiebureau Houwers Groep van de partij. En hoe!

  • Vier dagen lang jureren onze inspecteurs tijdens de Lekkerste Wedstrijden. Van Lekkerste Lunchgerecht Catering tot Lekkerste Tosti – Houwers Groep neemt iedere deelnemer onder de loep.
  • Check je kennis in een snelle quiz (en win een handige Houwers Groep goodie!).
  • Kom langs voor vragen en tips van onze inspecteurs.
  • Specialisten in voedselveiligheid voor zorg, catering, cafetaria’s, supermarkten, ambachtelijk ijs, brood en banket.

U vindt ons in hal 8, Fast Casual & Fast Service, rechts naast het podium ‘Lekkerste Wedstrijden’.

Bakkersvak

Dé vakbeurs voor de bakkerij vindt plaats op 1, 2 en 3 maart in de Evenementenhal in Gorinchem.

Houwers Groep is er aanwezig met een stand. Stel onze inspecteurs vragen over wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Onze partner Geoffrey Kolijn van Kolijn Bakkerij Advies is ook van de partij. Samen bieden we de ambachtelijke (banket)bakker een totaalpakket en helpen we u een groene certificering te behalen én te behouden! Ook nodigen we iedereen uit die efficiënter wil werken met HACCP-registratie. Onze partner CleanUpp is aanwezig om alles te vertellen over de HACCP-registratie-app.

IJsVak

Gelijktijdig met Bakkersvak is de IJsVak. Deze vakbeurs voor de ambachtelijke ijsbereider vormt het toneel voor de IJsVak-wedstrijden om De Gouden IJsspatel en De Gouden IJscreatie. Houwers Groep is ook hier aanwezig, als standhouder én als jurylid in de wedstrijden. We controleren de deelnemers onder andere op een hygiënische werkwijze en kennen hen punten toe. Vanaf 1 maart is de Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding van kracht. Houwers Groep biedt niet alleen een handig brochure met een overzicht van alle wijzigingen en vernieuwingen aan; ook kunt u zich opgeven voor de Open Training Hygiënecode IJs die onze inspecteurs op verschillende locaties in het land geven. Een training op locatie is natuurlijk ook altijd mogelijk. Loop gerust onze stand binnen en vraag naar de mogelijkheden.