HH VIERT FEEST, UITBREIDING ACCREDITATIE ISO 17020!

Houwers Holtackers Foodsafety and Quality uit Geldermalsen heeft haar unieke positie tot januari 2017 weten te verstevigen. Houwers Holtackers is opnieuw erkend door de RVA (raad voor accreditatie) als een deskundig en onafhankelijk inspectiebedrijf op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast bereidt Houwers Holtackers haar activiteiten uit naar het Bakkers- en Poeliersbedrijf.

Als het gaat om voedselveiligheid, dan gaat het over de veiligheid van de consument. De NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) ziet hier namens de overheid op toe. Voor deze belangrijke taak heeft zij sinds 2010 Houwers Holtackers geaccepteerd. Recent heeft Houwers Holtackers de unieke positie als geaccrediteerd inspectiebedrijf tot januari 2017 weten te verlengen. Houwers Holtackers is al meer dan 25 jaar succesvol actief op het gebied van voedselveiligheid.

“Onze betrouwbaarheid is aantoonbaar en blijkt uit de vruchtbare samenwerking met de vele tevreden bedrijven die de afgelopen jaren tot onze vaste klantenkring zijn gaan behoren”, zegt directeur Toos Houwers met zichtbare trots. “Wij weten als geen ander de geldende regelgeving te vertalen naar de praktijk op de werkvloer. Door de jaren heen hebben we onze expertise uitgebouwd en ons bekwaamd in alle facetten van het vak.”

https://www.houwersgroep.nl/wp-content/uploads/2012/12/unnamed-300×200.jpg