HH KLANTEN AAN HET WOORD OVER FUNCTIONALITEIT VAN INSPECTIES EN INTRANET

HH klanten aan het woord over functionaliteit van inspecties en intranet

Houwers Holtackers vind het van belang om de mening van haar klanten te horen. Zo kan HH haar dienstverlenging verbeteren. In de afgelopen weken heeft HH een aantal klanten enkele vragen gesteld inzake de functionaliteit van HH inspecties en het intranet.

De samenwerking met HH wordt als plezierig ervaren. De inspecties en het contact verloopt soepel en snel. HH is een goede sparringpartner waar je op terug kunt vallen voor ondersteuning en projectbegeleiding.

De belofte “wij maken uw bedrijf groen”!!! is een belofte waar men HH graag aan houdt. Echter betekend deze belofte niet dat de organisatie zelf niet in actie hoeft te komen. HH begeleidt, ondersteunt en laat zien waar de organisatie staat door middel van uitvoeren van inspecties. De organisatie en de medewerkers maken het bedrijf zelf groen. De belofte is pretentieus maar straalt ook zelfvertrouwen uit dat het samen zal gaan lukken.

En maken wij onze belofte waar? Van belang is dat HH, de ondernemer en de medewerkers samen werken, zo kunnen wij gezamenlijk de belofte waar maken.

De intranetomgeving wordt gebruikersvriendelijk, snel en overzichtelijk genoemd. In één oog op slag zijn alle resultaten helder. Bij het aangaan van de samenwerking wordt een presentatie gegeven in de functionaliteit van het intranet. Hiervoor komen de verwachtingen van het intranet vaak overeen met de werkelijkheid. Vanuit de rapporten en het dashboard krijgt men voortdurend actuele informatie waardoor het management de formule kan helpen met verbeteren van het proces. Door de microbiologische onderzoeken te koppelen aan de inspecties kan men snel schakelen als er zich calamiteiten voordoen.

HH bedankt iedereen voor de medewerking en sterke terugkoppeling. We gaan ermee aan de slag!!!