GRATIS ADVERTEREN!?

Tegenwoordig zijn er tal van social media te noemen. Computers worden allang niet meer gebruikt om te mailen of informatie te vergaren. Sites als www.hyves.nl, www.facebook.nl en nu ook www.twitter.com worden steeds vaker gebruikt door bedrijven. Een nieuwe vorm van adverteren?

Veel bedrijven die consumentgericht verkopen hebben al een hyvesaccount waar leden zich kunnen aansluiten. Een ijssalon of een cafetaria? Het maakt niet uit, bezoekers worden lid en tonen hierbij aan dat zij bekend zijn met de locatie. Op veel actieve accounts worden nieuwe ijsjes, snacks of personeelsleden besproken of producten worden aan een smaaktest onderworpen.
Een goedkope vorm van adverteren, want een account aanmaken is gratis! Als beheerder kun je zelf onderwerpen plaatsen of foto’s van de locatie toevoegen om de site te personaliseren.

De site www.twitter.com is de laatste tijd erg in opkomst. Op deze site kunnen korte berichten geplaatst worden, die vervolgens te zien zijn voor mensen die uw twitter volgen. Een nieuw product, of een gewijzigd maandmenu… alles is mogelijk!

Wanneer u actief blijft en eventueel met een creatieve actie mensen laat aanmelden, is een gratis vorm van adverteren een kleine moeite! Voor regiogerichte locaties is het een interessant medium en zeker het proberen waard!