GELUKKIG NIEUWJAAR

365 dagen vol nieuwe kansen! Maar voor het zover is lekker genieten van de feestdagen. Langs deze weg wil ik al onze relaties bedanken voor de samenwerking en de mooie opdrachten die we hebben uitgevoerd. Als team zijn we er trots op dat we steeds meer bedrijven naar ‘groen licht’ krijgen voor de voedselveiligheid. Mooi om te zien dat de compassie tussen opdrachtgever en inspecteur voor elk bedrijf wel een manier vindt om hogerop te komen. Korte lijnen en effectieve bezoeken, geven de juiste mix met de opdrachtgevers. Het schildje, de sticker of het certificaat zijn de beloning die gedeeld worden met de consument. Transparanter kun je niet zijn, laat zien dat de voedselveiligheid beheerst wordt!

Ook heeft het afgelopen jaar de telefoon rood gloeiend gestaan door nieuwe relaties. Het verharde beleid vanuit de NVWA was hier debet aan. Vele ondernemers hebben ervaren wat de keerzijde is om in het verzwaarde toezicht te vallen en geconfronteerd te worden met een (tijdelijke) sluiting van de zaak.

Trots spreken we ook uit over het vertrouwen dat we hebben gekregen vanuit Voedselbank Nederland voor onze bijdrage in het project waarborg voedselveiligheid en de continuering van inspectiebezoeken bij de individuele voedselbanken.

Voor ons was 2016 een goed en mooi jaar, hartelijk dank daarvoor.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Toos Houwers, directeur