EVEN VOORSTELLEN: FABIENNE KRIJTENBERG

Ik ben Fabiënne Krijtenberg, 33 jaar en woonachtig in Tiel. Sinds 1 september 2016 ben ik werkzaam als commercieel medewerker binnendienst bij de Houwers Groep. Mijn eerste ervaring is: geen dag is hetzelfde!

Na het afronden van mijn HBO-opleiding Vastgoed in 2004, ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de makelaardij. Daarna heb ik gedurende 7 jaar diverse functies binnen de Rabobank gehad. Altijd ondersteunende functies met veel klantcontact en een breed takenpakket. En dat is precies wat mij ook in mijn huidige functie bij de Houwers Groep aanspreekt. De branche is weliswaar nieuw voor mij, maar dat brengt ook ontzettend veel uitdaging met zich mee.

De Houwers Groep is voor mij persoonlijk een bedrijf waar ik direct al vol trots over kan spreken. Voor mij een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik hoor en zie dagelijks de inzet van alle medewerkers binnen het team en samen zorgen we ervoor dat onze klanten optimaal worden geholpen in het op orde brengen en houden van de voedselveiligheid binnen hun bedrijf. Ik draag mijn steentje hieraan bij door ervoor te zorgen dat de telefoon wordt beantwoord, de offertes tijdig de deur uit gaan en na gebeld worden, afspraken worden ingepland, klanten kunnen inloggen op het intranet of in onze e-learning omgeving en uw vraag bij de juiste persoon terecht komt. Daarnaast ondersteun ik ook, waar mogelijk, mijn collega’s die zich dagelijks op de drukke Nederlandse wegen bevinden onderweg naar hun inspecties.

Naast mijn werk besteed ik graag tijd aan mijn gezin, knap ik samen met mijn vriend ons jaren ’30 huis op en ben ik groots fan van het kijken van alle ‘top’series (ook wel ‘Netflixing’ genoemd).
Kortom: vaak bezig met van alles in en rond ons huis!

Mocht u een keer contact opnemen met de Houwers Groep, grote kans dat u mij of mijn collega Sandra Hooijkaas treft. Wij helpen u graag verder!