EVEN VOORSTELLEN: MARIEKE VAN DER BAS

Ik ben Marieke van der Bas en woon met mijn gezin in Arnhem.

Na de Hotelschool heb ik werkervaring opgedaan als Rayonmanager in de schoonmaak binnen een mooie hotelketen, daarna ben ik accountmanager geworden binnen de specialistische reiniging. Ook ben ik nog accountmanager geweest bij een bedrijf wat nachtreceptie in hotels verzorgde.

Toen ik vorig jaar op zoek was naar een nieuwe baan, wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik graag zou willen. Een ding wist ik wel heel zeker, ik wilde graag iets nieuws iets anders wat dicht bij de persoon Marieke zou liggen.

Sinds januari ben in werkzaam bij de Houwers Groep als inspecteur voedselveiligheid! Toen ik eind vorig jaar de vacature tekst las van inspecteur voedselveiligheid, leek het mij een functie die op mijn lijf is geschreven; “het gaan voor 100% kwaliteit, het adviseren van mensen en het klantencontact is iets wat ik leuk vind en waar mijn kracht ligt. Dit in combinatie met werkervaring in de facilitaire wereld was voor mij 1 + 1 = 2.

Gelukkig voelde Toos mijn enthousiasme en wilskracht en zodoende zijn we met elkaar in zee gegaan. Ik leer elke dag en heb leuke collega’s en dat maakt voor mij dat elke dag een feestje is!