EEN NIEUW JAAR…

Na de drukke feestmaand december en de start van een heel nieuw jaar is het tijd voor een frisse start.

Houwers Holtackers heeft voor het nieuwe jaar de eerste verbetering doorgevoerd. Om de beveiliging van het HH intranet te versterken, is het na uitgifte van loginnaam en wachtwoord niet meer mogelijk dit nogmaals te verstrekken. U als gebruiker kunt middels de website intranet.burohh.nl het verloren wachtwoord opnieuw aanvragen. Automatisch wordt een nieuw wachtwoord per e-mail verstrekt aan u. Het enigste wat u heeft is een werkend emailadres dat bekend is bij Houwers Holtackers.

Ook dit jaar staat er weer een prachtig en boeiende symposium op de agenda. Dit jaar zal het symposium, met als onderwerp verduurzaming, gehouden worden op vrijdag 14 juni in de ochtend, noteer alvast de datum.

Januari is voor de ondernemer het ideale moment om te kijken of alle basisvoorwaarden en processen geborgd zijn. Zijn er wijzigingen geweest in het afgelopen jaar die van invloed zijn op uw Haccp? Is een aanvullende beschrijving of instructie wenselijk. Is de borging van processen voldoende effectief gebleken of is een aanpassing wenselijk? Zijn de weekformulieren die u gebruikt nog up tot date?
Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst. Om u op weg te helpen kunt u middels de volgende link het HH weekformulier downloaden: HH weekformulier.