E-LEARNINGSMODULE WAAROM…? DAAROM…! VERNIEUWD

Met genoegen kunnen wij u melden dat onze e-learningsmodule Waarom…? Daarom…! vanaf begin april is vernieuwd! De eerste toetsen in de nieuwe omgeving zijn inmiddels gemaakt. De ervaringen van de deelnemers zijn positief. De nieuwe omgeving ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook handig in gebruik en verhelderend.

De instructies en toetsen zijn modulair van opbouw en per branche ingericht en afgestemd op verschillende medewerkers en hun werkzaamheden. Zo zijn er lesprogramma’s van spoelkeuken tot bewerking en van verkopers tot leidinggevenden. Ook de allergenen komen aan bod in deze nieuwe omgeving. Laagdrempelig, leuk maar vooral nuttig voor u en uw medewerkers!

Voor degenen die nog geen gebruik hebben gemaakt van onze nieuwe toetsmodule willen we graag uitnodigen om gebruik te maken van onze toetsmodule Waarom…? Daarom…! Mocht u vragen hebben over het gebruik van deze toetsmodule, schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag over mogelijkheden, voorwaarden en kosten.