E-learning IJsbereiding; bijscholen in de winter!

ijssalon

Ons digitaal toets- en ontwikkelplatform voor Voedselveiligheid is opnieuw uitgebreid: de e-learningmodule “Voedselveiligheid Ambachtelijke IJsbereiding” is nu beschikbaar.

Nu de koudere maanden zijn aangebroken en de nieuwe hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding in aantocht is, is het een goed moment om stil te staan bij uw kennis en die van uw medewerker(s).

De module voor de ijsbereiding is zo ontwikkeld dat u deze op elk geschikt moment op een desktop, tablet of smartphone zelfstandig kunt doorlopen door het bestuderen van de verschillende thema’s met bijbehorende oefenvragen. Na het succesvol maken van de eindtoets ontvangt de deelnemer een HACCP certificaat en bent u of uw medewerker weer helemaal “up to date” met betrekking tot voedselveilig werken!

De inhoud van de e-learning is gebaseerd op de Hygiënecode voor de Ambachtelijke IJsbereiding 2020, licht de risico’s voor voedselveiligheid toe en de maatregelen die je moet treffen om die risico’s te vermijden of te verminderen. Mooie onderwerpen komen aan bod, denk hierbij aan persoonlijke hygiëne, voorkomen kruisbesmetting of ijsbereiding.

Is de e-learning iets voor uw ijswinkel? Voor €17,50 per medewerker is uw personeel weer up-to-date wat betreft de highlights uit de Hygiënecode Ambachtelijke IJsbereiding.

Vraag uw bedrijfsaccount aan via ons contactformulier.